Restful Resort

We came a little late to the party on this outdoor transformation as work had already started and the pool had already been dug for this magical Woodbury backyard. The owners turned to us to take the project in a new “resort-like” direction which would allow them to play host to their family, friends and grandchildren.

We regraded the main areas around the pool and landscaping areas, prepared the yard for proper drainage, and structured the pergola area to tie the pool area to the home. We relocated the fire feature to connect with the pergola and pool living areas. and repurposed the existing fire pit patio materials to use under the deck. We added stepping stone pavers to a relaxing patio area and created a space for dining tucked under the main deck.

Finally, we bordered the property with beautiful plantings, custom landscape lighting and groves of trees for privacy from neighbors. Bring on the company, they are more than ready!